FŐOLDAL

Felhívás szakdolgozói munkakör betöltésére

Kelebia Községi Önkormányzat Szent Erzsébet Otthonháza felvételre keres dolgozót 2021. május 1. napjától az idősek klubjába ápoló vagy gondozó munkakörbe.

A közalkalmazotti kinevezés határozatlan időre szól, az 1992. évi XXXIII. törvény és a 257/2000. (XII. 26.) Korm. rendelet alapján.

A munkarend hétköznapokon, 8 órás. A munkakör 2021. május 1. napjától tölthető be.

Jelentkezni szakmai önéletrajz benyújtásával postán (Szent Erzsébet Otthonház Kelebia, József A. u. 75.) vagy aláírt példány email-ben  (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) történő beküldésével az intézmény vezetőjének címezve lehet, 2021. 04. 20. napjáig.

Bővebb felvilágosítás telefonon 06-77/454-224-es számon Turi Mária intézményvezetőtől kérhető.

   

A munkakör betöltéséhez az alábbi szakképzettségek valamelyikének megléte szükséges: ápoló, gyakorló ápoló, csecsemő- és gyermekápoló, gyakorló csecsemő-és gyermekápoló,  általános ápolási és egészségügyi asszisztens, illetve szociális gondozó és ápoló, pszichiátriai gondozó, demencia gondozó.

A felvétel elbírálásánál előnyt jelent „B” kategóriás jogosítvány megléte és idősellátásban szerzett munkatapasztalat, jó szervezőkészség, kreativitás.

Kelebia, 2021. 03. 30.

                                                                                                              Turi Mária

                                                                                                          intézményvezető