FŐOLDAL

Felhívás

Felhívás! Pályázat! | Hírek |

Tisztelt Lakosság!

Kelebián a vasút melletti ingatlanokhoz szórólapokat helyez el a GreenSecreter Kft, amelyben ingatlan fényképezésekről tájékoztat. A vasút felújítását végző cég a következő tájékoztatást adta:

„Fülöpszállás és Kelebia között, a beruházással érintett vasúti nyomvonal, továbbá az anyagszállításhoz használt közúti útvonalak mentén (a Beruházó által előírt ill. a szakmai szempontok alapján figyelembe vett védőtávolságon belül), előzetes épület- és útállapot felvételt végzünk. Ezen munkák célja, hogy az érintett ingatlanok, közutak állapotát részletesen dokumentáljuk, ami alapján meghatározható lesz, mely károk fakadnak a fenti tevékenységekből, és melyek voltak jelen már a munkákat megelőzően. Ily módon elkerülhetők a jövőben esetlegesen felmerülő jogviták.

Az ingatlanok állapotfelvételére a lakók/tulajdonosok előzetes hozzájárulása alapján, jegyzőkönyv felvételével és külső, vagy külső-belső fotók készítésével kerül sor. Azt, hogy hol milyen részletességű felmérés készül, illetve hogy az épületek belsejében is készül-e dokumentáció, alapvetően a kivitelezéstől való távolság és a lakók/tulajdonosok hozzájárulása határozza meg. Az állapotfelvételt alvállalkozónk, a GreenSecreter Kft. végzi.”

További kérdésekkel a szórólapon feltüntetett telefonszámon lehet érdeklődni.

Kelebia Község Önkormányzata