FŐOLDAL

Hétfő esti aktív kikapcsolódás

Pár évvel ezelőtt a Kelebiai Ifjúsági Egyesület már szervezett asztalitenisz-estéket az érdeklődők számára. Ezen gondolaton továbbmenve újra szeretnénk elindítani egy rendszeres programot, amire minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk. Az újítás pedig abban rejlene, ha esetleg nem az asztalitenisz az a sport, amit szívesen űzne, akkor egy időben ezzel lehet biliárd, csocsó és darts közül is választani, így talán több érdeklődő igényeit is kielégítve.

Az itt elindított foglalkozásokon igény szerint indítunk házi bajnokságokat, időközi versenyeket, ezzel is színesítve a programok lebonyolítását. Amíg az időjárás nem engedi, addig e foglalkozások levezetése az Agrárkereskedelmi Központban történne minden hétfőn, 18-tól 20 óráig, egy helyen, egy időben.

Nem titkolt tervünk, hogy a jó idő beköszöntével a Művelődési Ház mögötti kis teret szeretnénk úgymond közösségi térré alakítani, ahol ezen eszközök ugyancsak használhatóak lennének, kiegészítve, új, még több igényt kielégítő lehetőségekkel. Ezzel kapcsolatban szívesen várjuk az ötleteket, akár személyesen, akár telefonon. Az első foglalkozás időpontja 2015. február 23-a, 18:00 lenne. Helye: Agrárkereskedelmi Központ Ide várunk mindenkit, aki szeretne egy kicsit kikapcsolódni, szabadidejét aktívan eltölteni, esetleg, ha új, eddig még nem űzött szabadidős tevékenységekkel szívesen megismerkedne. Kérdéssel, információval kapcsolatban bátran keressék az Egyesület tagjait személyesen vagy telefonon!

Elérhetőség:
Szűcs József: 06-70/2748958
Ürmös Szilárd: 06-30/5194942

Szűcs József KIE