FŐOLDAL

FELHÍVÁS

FEGYVERES BIZTONSÁGI ŐR

MUNKAKÖR BETÖLTÉSÉRE

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vezetője felhívást tesz közzé a Rendészeti Igazgatóság Határrendészeti Szolgálat kiskunhalasi Őrzött Szállásának állományába tervezett

fegyveres biztonsági őr

beosztás betöltésére.

A jelentkezés feltételei:

- legalább szakmunkás iskolai végzettség és bizonyítvány
- magyar állampolgárság,
- büntetlen előélet,
- betöltött 18. életév.

A jelentkezés tartalmazza:

- a jelentkező nevét, személyi adatait, elérhetőségét (telefonszámát a gyors kiértesíthetőség érdekében), lakcímét és tartózkodási helyét,
- a végzettségét igazoló okmányok másolatát,
- részletes önéletrajzot, mely térjen ki az előző munkahelyekre és az ott eltöltött munkaviszonyok időtartamára.

Előnyt jelent: érettségi, vagy magasabb iskolai végzettség megléte, más szolgálati helyen fegyveres biztonsági őrként teljesített szolgálat, valamely küzdősportban megszerzett sportminősítés (övfokozat), valamint a fegyveres biztonsági őrség Működési és Szolgálati Szabályzatának kiadásáról szóló 27/1998. (VI. 10.) BM rendelet 76. §-ában felsorolt képesítések, személy és vagyonőr, vagy biztonsági őr OKJ-s szakképesítés, érvényes vagyonőr igazolvány, biztonsági, rendvédelmi, vagy katonai szakterületen szerzett tapasztalat, idegen nyelvismeret.

Besorolás és illetmény: a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény (Mt) figyelemmel a kötelező legkisebb munkabér (minimálbér) és a garantált bérminimum megállapításáról szóló 347/2014.(XII.29) Kormányrendelet 2 § (2) bekezdésére, valamint az Mt. szerinti pótlékok.

Munkavégzés helye: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság és a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Bács-Kiskun megyei objektumai.

Munkaidőrend: II. számú váltásos (24 óra munkavégzés /72 óra szabadidő).

A felvételhez kapcsolódó követelmények:

- munkakörhöz szükséges pszichológiai és egészségügyi alkalmassági vizsgálaton való részvétel, valamint alkalmas minősítés, továbbá
- a kézilőfegyverek, lőszerek, gáz- és riasztófegyverek megszerzésének és tartásának egészségi alkalmassági feltételeiről és vizsgálatáról szóló 22/1991. (XI. 15.) NM rendeletben meghatározott lőfegyver tartására feljogosító I. alkalmassági kategóriába tartozó pszichológiai és orvosi lőfegyver alkalmassági vizsgálaton alkalmas minősítés megszerzése. Az I. alkalmassági kategóriába tartozó pszichológiai alkalmassági vizsgálatok díját kizárólag az állományba kerülő munkavállalók tekintetében a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság utólagosan - számla ellenében - visszatéríti.
- A jelentkezőnek az állományba vételt megelőzően saját szabadidejeterhére részt kell vennie a fegyveres biztonsági őrség Működési és Szolgálati Szabályzatának kiadásáról szóló 27/1998. (VI.10) BM rendelet IX. fejezetében meghatározott 136 órás képzésen, és azt követően a meghatározott vizsgakövetelményeknek eleget kell tennie. A képzés tervezett helyszíne: Kiskunhalas. Az állományba vételt követően, a munkakör ellátása során a folyamatos továbbképzésben való részvétel és a munkakör betöltéséhez szükséges alkalmasság fenntartása a hatályos jogszabályok alapján kötelező.

Az állományba vételhez kapcsolódó egyéb követelmények:

- hatósági erkölcsi bizonyítvány benyújtása.

A jelentkezés benyújtásának helye: Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság, Humánigazgatási Szolgálat (6000 Kecskemét, Batthyány u. 14) vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A jelentkezés benyújtásának határideje: 2015.08.14.

A jelentkezések elbírálása folyamatos.

A jelentkezéseket az előírt követelmények teljesülése esetén bizottság bírálja el, melynek eredményéről és a felvételi eljárással kapcsolatos további teendőkről a megadott elérhetőségi telefonszámon értesítjük a jelentkezőket.

A BEOSZTÁS BETÖLTHETŐ: 2015.10.01.-től

A betöltendő munkakör szakmai kérdéseivel kapcsolatban érdeklődni lehet:

Munkanapokon 08:00 órától 16:00 óráig, pénteki napokon 08:00 órától 13:30 óráig a BKMRFK Rendészeti Igazgatóság Őrzött Szálláshely vezetésénél, a 06-77/522-944-es telefonszámon.

A jelentkezéssel, valamint a foglalkoztatás feltételeivel kapcsolatban érdeklődni lehet:

Munkanapokon 08:00 órától 16:00 óráig, pénteki napokon 08:00 órától 13:30 óráig Podmaniczki Dóra közalkalmazottnál, a BKMRFK Humánigazgatási Szolgálat, Személyügyi Alosztály főelőadójánál.

Tel: 06-76/513-365/3398-as mellék.